©2006 Unique | Pravno obvestilo
       
       
   
 

PRAVNO OBVESTILO

S to spletno stranjo upravlja Unique. Kljub trudu, da na spletni strani objavimo zanesljive in točne informacije, Unique ne zagotavlja točnosti, popolnosti ali uporabnosti informacij, ki jih stran vsebuje. Unique tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani.

Unique ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Vse informacije o uporabnikih, ki jih Unique pridobi s to spletno stranjo, so namenjene zgolj za interno uporabo. Če vam pošljemo nezaželen promocijski material nas o tem obvestite na naslov info@unique.si. Vaše osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali nikomur brez vašega privoljenja.

Avtorske pravice za vsebino te spletne strani so last Unique-a. Uporabniki strani lahko prenašajo in razmnožujejo vsebino zgolj v namene informiranja, ne pa tudi v pridobitniške namene.